Persbericht: Schriekse zussen breien vervolg aan succesvol eerste netwerkevent

Schriek, 10 oktober 2022

Persbericht

Schriekse zussen breien vervolg aan succesvol eerste netwerkevent​

Zussen Leigh (32) en Lana (28) Van den Acker uit Schriek organiseerden in april hun eerste netwerkevenement met Samen Ondernemen. Dat was meteen een succes en op 25 oktober breien ze er een vervolg aan. De eerste editie vond plaats in Heist-op-den-Berg, voor de tweede Samen Netwerken trekken ze naar Lier.

Locatie, locatie, locatie

Hun volgende Samen Netwerken vindt plaats op dinsdag 25 oktober, deze keer in Lier. “We willen elke Samen Netwerken op een andere locatie doen, zodat het event altijd nieuw aanvoelt. En zo komen we zelf natuurlijk buiten onze bekende omgeving”, legt Leigh uit.

Ze kozen voor Club 30. “Dat is een toffe locatie in het stadion van SK Lierse. Met het WK voetbal dat er binnenkort aankomt, vonden we het eens zo toepasselijk”, vult Lana aan.

Gastspreker

Ook voor deze editie konden ze een interessante gastspreker strikken. Leigh vertelt: “Myriam Beeckman is SEO-guru. Dat zijn onze woorden, want ze zou zichzelf nooit zo noemen.” (lacht) Ze komt de netwerkers warm maken om SEO niet langer te verwaarlozen.

“We hebben zelf al een paar opleidingen bij Myriam gevolgd, dus we weten hoe waardevol haar kennis is. We willen dat iedereen kennismaakt met Myriam en haar magische SEO-wereld”, zegt Lana.

Leigh en Lana

Toegankelijk

Met Samen Netwerken willen Leigh en Lana een luxe netwerkevent brengen in een toegankelijk jasje. “We willen ondernemers samenbrengen, en dat doen we zonder winstoogmerk. Uiteindelijk helpen we onszelf ook vooruit met Samen Netwerken”, vertelt Lana.

“Doordat we de ticketprijs bewust op een minimum houden, is Samen Netwerken toegankelijk voor alle soorten ondernemers. Dit reflecteert in de aanwezige personen en dat maakt het eens zo leuk vinden wij”, vult Leigh aan.

Verschillende van de netwerkers die er de vorige keer bij waren, schreven zich opnieuw in. “Voor ons is dat een mooi teken dat we een evenement organiseerden dat voor herhaling vatbaar was. We mogen ook verschillende nieuwe gezichten verwelkomen, dus het wordt weer een fijne groep ondernemers uit diverse sectoren”, besluit Lana.

Wie graag mee netwerkt, kan op de website van Samen Ondernemen alle informatie en tickets vinden.

Bovenstaand persbericht werd gepubliceerd in:

N Nieuws (link naar artikel)

Gazet van Antwerpen (link naar artikel)

Het Nieuwsblad (link naar artikel)

Made in Mechelen (link naar artikel)

Het Laatste Nieuws (link naar artikel)

Gazet van Antwerpen, papieren versie regio Mechelen-Lier

top