Over Ons

Over Samen Ondernemen

Wij zijn Leigh en Lana Van den Acker, zussen en business partners.

Leigh door Liesje Brockley

Leigh heeft meer dan 10 jaar ervaring achter de kiezen als zelfstandige in de freelance- en webshopwereld. Ze kent als geen ander alle aandachtspunten, pijnpunten en andere punten van eenmanszaken tot kleine bedrijven, met focus op webshops.

Lana

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar komt Lana met veel ondernemers in contact. Hierdoor zag ze, in combinatie met zelf een eigen zaak te runnen, al snel wat de struikelblokken zijn bij andere ondernemers.

Waarom Samen Ondernemen

Wij hebben elk onze eigen zaak waarbij we geregeld elkaars hulp inschakelen. Als het ondernemerschap eens wat tegensteekt, kunnen we bij elkaar terecht voor het nodige advies of een hart onder de riem.

We kregen los van elkaar elk het idee om “iets” te doen voor ondernemers die geen business buddy hebben om op terug te vallen.

Toen we elkaar vertelden over dit idee, volgde er al snel een business dinner, want praten over zaken gaat natuurlijk het best in combinatie met lekker eten. Na wat brainstormen was niet veel later Samen Ondernemen geboren.

Lana wilde ook graag netwerk events organiseren, om zelf meer ondernemers te leren kennen. We besloten om dit onder te brengen onder Samen Ondernemen en zo ontstond Samen Netwerken.

Databank voor ondernemers

Samen Ondernemen is de informatiebron voor alle tips en tricks voor een vlekkeloze start en voortzetting van het ondernemerschap. Want dat is wat we zelf misten toen we aan ons eigen ondernemersavontuur begonnen meer dan 10 jaar geleden.

We hopen dat Samen Ondernemen voor jou ook de go to databank wordt voor al jouw vragen en antwoorden over ondernemen in Vlaanderen.

Zoek je specifieke informatie die nog niet op Samen Ondernemen te vinden is? Mail ons gerust met jouw vraag en wij helpen je zo snel mogelijk met het juiste antwoord.

 
top