Samen Netwerken

Samen Netwerken

Op dinsdag 3 oktober ben je van harte welkom op de vierde editie van Samen Netwerken. Deze keer zijn we te gast bij steakrestaurant Grillax in Lier.

Maak op een laagdrempelige en leuke manier kennis met interessante mede-ondernemers. Tijdens het netwerken door geniet je van een heerlijk walking dinner. Tussendoor neemt Sarah Vandewoude van Creactiv je mee naar de wondere wereld van social media marketing.

Programma

18u00: Ontvangst met aperitief
18u30: Voorgerechten
19u15: Gastspreker
20u30: Hoofdgerechten
21u30: Dessert
22u30: Einde

Gastspreker Sarah Vandewoude

Sarah Vandewoude, Managing Lady bij Creactiv, komt uit de doeken doen hoe social media je oneindige opportuniteiten kan brengen voor je marketingstrategie. Ze studeerde sales en marketing en specialiseerde zich in relatiemarketing. Ze is expert in social selling, personal branding en authentieke communicatie.

Met Creactiv ondersteunt ze bedrijven bij het opbouwen van zowel een interne als een externe community, het aantrekken van klanten en prospects, het activeren van ambassadeurs, de communicatie tussen onder andere sales- en marketingteams en zo verder.

“Geen praatjes, maar meetbare doelstellingen” is haar motto. Voor elke samenwerking stelt ze concrete doelen voorop. Deze evalueert ze na een afgesproken tijd waarna ze kan bijsturen waar nodig.

Een persoonlijke passie van Sarah zijn projecten omtrent persoonlijk ondernemerschap.

Sarah weet als geen ander hoe social media kanalen de ideale manier zijn om de consument te bereiken. Deze kanalen kunnen niet alleen dienen als extra verkoopkanaal, maar ook als middel om jouw marketing, communicatie en dienstverlening te verbeteren.

Alvorens social media in te zetten, is het belangrijk om stil te staan bij alles wat erbij komt kijken en wat je moet doen om er een succes van te maken. Dankzij de coaching sessie van Sarah kom je te weten hoe je moet beginnen aan social media, hoe je jouw doelgroep bereikt en wat goed werkt.

Je leert:
• Hoe je social media moet inzetten voor naamsbekendheid.
• Hoe je social media inspanningen laat renderen.
• Hoe je social media omzet naar doeltreffende social selling.

Je krijgt:
• Inzicht in hoe social media te gebruiken voor je marketingstrategie.
• Praktische voorbeelden en concrete tips om het social media gebeuren vol te houden.
• Een contentkalender waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

Kies jij ook voor maximaal rendement voor jouw bedrijfsactiviteiten?

Locatie

Grillax

We gaan netwerken in Grillax, een gezellig restaurant op de ring van Lier.

Tijdens het netwerken word je verwend met een heerlijk walking dinner, met enkele voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en dessert.

Adres: Hoogveldweg 135, 2500 Lier

Ticket:

Wat de Samen Netwerkers vonden over de vorige edities:

De sfeer zat goed op deze gezellige locatie met aangename mensen! Het eten was weer top. De spreeksessie was heel interessant.

Renée De Cock

Samen Netwerken was weer zeer goed georganiseerd op een gezellige locatie met lekker eten en drinken. De spreker was interessant, deze coaching sessie heeft mijn ogen geopend. Top!

Mathias Verbist

De spreeksessie over SEO was heel interessant voor mij. Myriam is ook een leuke docent! Ook de rest was dik in orde, van de locatie en het eten en drinken tot de groep medenetwerkers. Samen Netwerken is dus over de hele lijn volledig geslaagd voor mij!

Renée De Cock

Samen Netwerken was super, echt de moeite. Het was een goed gevulde, gezellige avond op een mooie locatie. Alles was piekfijn georganiseerd. De groep deelnemers was net goed qua grootte om iedereen eens te spreken, en het was een gevarieerde groep ondernemers! Over het eten en drinken kan ik maar één ding zeggen: Wauw! 😀

Myriam Beeckman

Samen Netwerken was weer top. Heel informatief en ik heb ook super lekker gegeten, dat was 10000% in orde.

Ozan Cakin

Leigh en Lana organiseerden een fijn netwerkevent met een open sfeer. Ik heb verschillende boeiende gesprekken gehad, en tussendoor natuurlijk lekker gegeten. Ook de sessie over SEO was interessant voor mij.

Sabin Van Roy

Samen Netwerken was prima. Er mocht wat meer tijd zijn om te netwerken, de spreeksessie duurde iets te lang vond ik.

Glenn Nuytemans

Samen Netwerken was goed georganiseerd op een toffe locatie met lekker eten en drinken. De materie die aan bod kwam was nieuw en interessant voor mij. Het was een gevarieerde avond met leuke, nieuwe contacten.

Mathias Verbist

Samen Netwerken is een kleinschalig netwerkevent, maar zeker en vast gezellig, warm en verzorgd. De spreeksessie was interessant, maar duurde voor mij iets te lang. De groep ondernemers mocht voor mij gevarieerder.

Ilse Dieltjens

Het was een mooie eerste Samen Netwerken met een leuke variatie in het programma. Ik werd fijn onthaald op een toffe locatie. De sprekers waren aangenaam en hun materie absoluut interessant. Er was ook voldoende pauze tussendoor om te netwerken.

Dana Calus
D&A

Samen Netwerken bracht een mooie groep ondernemers uit gevarieerde sectoren samen op een fijne locatie. De avond was een goede afwisseling tussen netwerken en spreeksessies. Deze spreeksessies waren interessant, ook al was nog niet alles van toepassing op mijn bedrijf. Heel goed georganiseerd. Dankjewel Lana & Leigh voor de boeiende avond!

Evi Vandewalle

Samen Netwerken was fantastisch!

Annelies Frison

Samen Netwerken krijgt van mij een 10 op 10! Alles was super, ook het eten was super lekker. Het was een fijne avond, zeker na Covid-19.

Ozan Cakin

Goed, tof, lekker, leuke contacten. Kortom, Samen Netwerken was top!

Annaick Van de Pol

Samen Netwerken was een avond vol fijne mensen en aangename trainingen. De locatie was top en het eten was lekker.

Mathias Verbist
top