Samen Netwerken

Samen Netwerken

Op dinsdag 23 april ben je van harte welkom op de vijfde editie van Samen Netwerken! Deze keer gaan we netwerken in Beerzel (Putte).

Maak op een laagdrempelige en leuke manier kennis met interessante mede-ondernemers en leer terwijl nog wat bij dankzij de keynote van sales optimization specialist Mats Fosté.

Programma

• 18u00: Ontvangst met aperitief

• 18u30: Netwerken en voorgerechtjes

• 19u15: Sales coaching sessie door Mats Fosté: De kunst van het luisteren. “Wat zegt mijn klant écht?”

• 20u30: Netwerken en hoofdgerechtjes

• 21u30: Dessert

• 22u30: Einde

Gastspreker Mats Fosté

Als sales optimization specialist bij Maistro tilt Mats Fosté salesorganisaties naar een hoger niveau. Zijn ervaring deed hij op als CEO van een succesvol ICT-bedrijf, waar hij sterke groei realiseerde met zijn pragmatische, to-the-point en gevatte out of the box aanpak.

Mats legt zich toe op het grondig analyseren en optimaliseren van de verkoopprocessen binnen een organisatie, in nauwe samenwerking met het bestaande team.

Qua aanpak baseert hij zich op de unieke identiteit en visie van de organisatie. Door de juiste vragen te stellen en de juiste data te gebruiken, stelt hij accurate diagnoses en effectieve en krachtige actieplannen op die hij mee in de organisatie implementeert.

Mats komt de Samen Netwerkers meer vertellen over de kunst van het luisteren. “Wat zegt mijn klant écht?” Luisteren is een essentiële vaardigheid voor elke sales professional, die vaak wordt onderschat of verwaarloosd.

Maar hoe kun je echt horen wat je klant zegt, en niet alleen wat je wilt horen? Hoe kun je de verborgen boodschap, de emoties en de lichaamstaal van je klant interpreteren en beïnvloeden? Hoe kun je een vertrouwensband opbouwen met je klant, die leidt tot meer sales en loyaliteit?

In deze keynote leer je de kunst van het luisteren, en hoe je deze kunt toepassen in elke fase van het sales proces. Je leert ook hoe je effectief kunt reageren op de signalen die je klant je geeft, en hoe je je aanbod kunt afstemmen op de behoeften, wensen en problemen van je klant. Je zult ontdekken hoe je met luisteren je sales kunt verhogen, je klanttevredenheid kunt vergroten en je concurrentievoordeel kunt versterken.

Locatie

Iverans

We gaan netwerken in Iverans, een gezellige brasserie in het landelijke Beerzel (Putte).

Je zal verwend worden met een heerlijk walking dinner, met enkele voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en dessert. Wat staat er op het menu?
• Hapjes op tafel
• Voorgerechten: tartaar van rode biet met geitenkaas en roze peper, en een steam bun met buikspek en koolsla.
• Hoofdgerechten: vol-au-vent met truffelmousseline, en tonijn met oosterse groentjes en sesam.
• Dessert: pastel de nata met zoute karamel.

Adres: Zilverberklaan 10, 2580 Beerzel (Putte)
Er is een kleine parking vlak voor de deur, maar ook ruim voldoende parkeerplaats bij de buren van R.S. Corsica.

Samen Netwerken in brasserie Iverans in Beerzel Putte

Ticket

Kom een hele avond netwerken, bijleren, eten en drinken voor de mooie prijs van 99 euro.

Wat de Samen Netwerkers vonden over de vorige edities:

Knap event. De locatie was gezellig, het eten super lekker en de materie van de spreeksessie was voor iedere ondernemer bruikbaar. Er mocht misschien meer bewerkstelligd worden dat er met iedereen gebabbeld kon worden.

Ilse Van Tongerloo

Alles was prima. De spreker was zeer interessant en had het over zaken die elke ondernemer aangaan.

Rudy Ruts

Samen Netwerken was leuk, verzorgd en gemoedelijk. Alles was dik in orde.

Katrin De Preter

Samen Netwerken is een heel goed concept met een mix van netwerken, lekker eten en een inspirerende spreker. De avond is voorbij gevlogen.

Monique Verreydt

Gezellig, interessant, lekker eten. Het was echt fijn. De materie van de spreeksessie was zeer interessant, mijn ogen gingen open.

Deborah De Beul

Samen Netwerken was een aangenaam event. Het was laagdrempelig om met meerdere mensen te connecteren.

Daniel Coppens

De sfeer was rustig en gemoedelijk. Het was heel interessant om van totaal andere sectoren te leren.

Dries Dierckx

De groep was zeer fijn en gevarieerd, ik heb leuke connecties gelegd. De locatie was mooi en aangenaam, het eten lekker en de spreker interessant. Alles was top!

Steffie Janssens

De sfeer zat goed op deze gezellige locatie met aangename mensen! Het eten was weer top. De spreeksessie was heel interessant.

Renée De Cock

Samen Netwerken was weer zeer goed georganiseerd op een gezellige locatie met lekker eten en drinken. De spreker was interessant, deze coaching sessie heeft mijn ogen geopend. Top!

Mathias Verbist

De spreeksessie over SEO was heel interessant voor mij. Myriam is ook een leuke docent! Ook de rest was dik in orde, van de locatie en het eten en drinken tot de groep medenetwerkers. Samen Netwerken is dus over de hele lijn volledig geslaagd voor mij!

Renée De Cock

Samen Netwerken was super, echt de moeite. Het was een goed gevulde, gezellige avond op een mooie locatie. Alles was piekfijn georganiseerd. De groep deelnemers was net goed qua grootte om iedereen eens te spreken, en het was een gevarieerde groep ondernemers! Over het eten en drinken kan ik maar één ding zeggen: Wauw! 😀

Myriam Beeckman

Samen Netwerken was weer top. Heel informatief en ik heb ook super lekker gegeten, dat was 10000% in orde.

Ozan Cakin

Leigh en Lana organiseerden een fijn netwerkevent met een open sfeer. Ik heb verschillende boeiende gesprekken gehad, en tussendoor natuurlijk lekker gegeten. Ook de sessie over SEO was interessant voor mij.

Sabin Van Roy

Samen Netwerken was prima. Er mocht wat meer tijd zijn om te netwerken, de spreeksessie duurde iets te lang vond ik.

Glenn Nuytemans

Samen Netwerken was goed georganiseerd op een toffe locatie met lekker eten en drinken. De materie die aan bod kwam was nieuw en interessant voor mij. Het was een gevarieerde avond met leuke, nieuwe contacten.

Mathias Verbist

Samen Netwerken is een kleinschalig netwerkevent, maar zeker en vast gezellig, warm en verzorgd. De spreeksessie was interessant, maar duurde voor mij iets te lang. De groep ondernemers mocht voor mij gevarieerder.

Ilse Dieltjens

Het was een mooie eerste Samen Netwerken met een leuke variatie in het programma. Ik werd fijn onthaald op een toffe locatie. De sprekers waren aangenaam en hun materie absoluut interessant. Er was ook voldoende pauze tussendoor om te netwerken.

Dana Calus
D&A

Samen Netwerken bracht een mooie groep ondernemers uit gevarieerde sectoren samen op een fijne locatie. De avond was een goede afwisseling tussen netwerken en spreeksessies. Deze spreeksessies waren interessant, ook al was nog niet alles van toepassing op mijn bedrijf. Heel goed georganiseerd. Dankjewel Lana & Leigh voor de boeiende avond!

Evi Vandewalle

Samen Netwerken was fantastisch!

Annelies Frison

Samen Netwerken krijgt van mij een 10 op 10! Alles was super, ook het eten was super lekker. Het was een fijne avond, zeker na Covid-19.

Ozan Cakin

Goed, tof, lekker, leuke contacten. Kortom, Samen Netwerken was top!

Annaick Van de Pol

Samen Netwerken was een avond vol fijne mensen en aangename trainingen. De locatie was top en het eten was lekker.

Mathias Verbist
top