Samen Netwerken

Samen Netwerken

Op dinsdag 22 oktober ben je van harte welkom op de zesde editie van Samen Netwerken! Deze keer gaan we netwerken in Lier.

Maak op een laagdrempelige en leuke manier kennis met interessante mede-ondernemers en leer terwijl nog wat bij dankzij de keynote van KPMG Certified Tax Accountant Joos Van Eeckhoudt.

 

Programma

• 18u00: Ontvangst met aperitief

• 18u30: Netwerken en voorgerechtjes

• 19u15: Financials keynote door Joos Van Eeckhoudt: Fundamentele aspecten van de bedrijfsadministratie en -strategie: de analyse van een balans en de aftrekbaarheid van kosten.

• 20u30: Netwerken en hoofdgerechtjes

• 21u30: Dessert

• 22u30: Einde

Gastspreker Joos Van Eeckhoudt

Joos Van Eeckhoudt heeft meer dan 25 jaar ervaring als Certified Tax Accountant bij KPMG. Hij is gepassioneerd door het verlenen van advies op maat aan kleine en middelgrote ondernemingen, non-profit organisaties, overheden en zelfstandige ondernemers, dit met een scherp oog voor kwaliteit, flexibiliteit en een voortdurende drang naar verbetering.

Zijn ervaring op diverse domeinen laat hem toe snel nieuwe business modellen op te merken en complexe boekhoud-, vennootschap- en fiscale wetgeving te begrijpen, waardoor hij snel kan anticiperen op potentiële opportuniteiten voor klanten. Hij is tevens lector voor verscheidene professionele organisaties en gastdocent op diverse interne en externe seminaries van KPMG.

Joos komt de Samen Netwerkers meer vertellen over twee fundamentele aspecten van de bedrijfsadministratie en -strategie: de analyse van een balans en de aftrekbaarheid van kosten:
• Hoe moet je een balans uitlezen?
• Welke signalen moet je herkennen?
• Hoe kan je de financiële gezondheid van een bedrijf beoordelen aan de hand van deze gegevens
• Welke verschillende soorten kosten zijn aftrekbaar?
• Aan welke voorwaarden moeten ze voldoen?
• Welke strategieën zijn er om optimaal te profiteren van deze aftrekposten zonder in conflict te komen met de wet?

Tijdens de keynote worden praktische voorbeelden besproken en handvatten aangeboden voor zowel beginners als gevorderden om hun kennis en vaardigheden te verdiepen. Je zal nadien beter uitgerust zijn om financiële beslissingen te nemen die je bedrijf ten goede komen.

Locatie

Grillax

We gaan netwerken in Grillax, een gezellig restaurant op de ring van Lier.

Tijdens het netwerken word je verwend met een heerlijk walking dinner, met enkele voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en dessert. Meer informatie over het exacte menu volgt binnenkort.

Adres: Hoogveldweg 135, 2500 Lier

 

Ticket

Kom een hele avond netwerken, bijleren, eten en drinken voor de mooie prijs van 99 euro.

Wat de Samen Netwerkers vonden over de vorige edities:

Er was een leuke sfeer en de locatie was top. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen.

Jill Van Eecke

Eén woord: TOP!

Johan Huygh

Een heel toffe manier om te netwerken, altijd met interessante gastsprekers. De locatie en het eten waren weer heel goed gekozen. Prima!

Monique Verreydt

Samen Netwerken was weer super goed en tof. Alles was perfect.

Glenn Nuytemans

Ik ben elke keer van de partij en het is steeds leuk en gezellig netwerken. Er zijn ook altijd nieuwe netwerkers bij, dat maakt het leuk en de groep gevarieerd.

Deborah De Beul

Samen Netwerken was fijn, gemoedelijk, laagdrempelig, divers… Kortom leuk! De spreeksessie was een interactieve workshop, het was tof dat we erbij betrokken werden.

Vicky Tops

Leigh en Lana zijn heel warme en authentieke mensen. Hun netwerk event was professioneel maar toch gezellig. Perfect! De spreeksessie was echt een meerwaarde, hier kan ik mee aan de slag.

Leen Luykx

Samen Netwerken was zeer positief en verbindend op een mooie en goed gelegen locatie. De groep netwerkers was perfect van grootte. Prima!

Ingrid Ledez

Er was een open sfeer en een goede mix van mensen. Het eten was lekker en veel. Sarah’s coaching sessie over social media was super interessant.

Charlotte Forrier

Knap event. De locatie was gezellig, het eten super lekker en de materie van de spreeksessie was voor iedere ondernemer bruikbaar. Er mocht misschien meer bewerkstelligd worden dat er met iedereen gebabbeld kon worden.

Ilse Van Tongerloo

Alles was prima. De spreker was zeer interessant en had het over zaken die elke ondernemer aangaan.

Rudy Ruts

Samen Netwerken was leuk, verzorgd en gemoedelijk. Alles was dik in orde.

Katrin De Preter

Samen Netwerken is een heel goed concept met een mix van netwerken, lekker eten en een inspirerende spreker. De avond is voorbij gevlogen.

Monique Verreydt

Gezellig, interessant, lekker eten. Het was echt fijn. De materie van de spreeksessie was zeer interessant, mijn ogen gingen open.

Deborah De Beul

Samen Netwerken was een aangenaam event. Het was laagdrempelig om met meerdere mensen te connecteren.

Daniel Coppens

De sfeer was rustig en gemoedelijk. Het was heel interessant om van totaal andere sectoren te leren.

Dries Dierckx

De groep was zeer fijn en gevarieerd, ik heb leuke connecties gelegd. De locatie was mooi en aangenaam, het eten lekker en de spreker interessant. Alles was top!

Steffie Janssens

De sfeer zat goed op deze gezellige locatie met aangename mensen! Het eten was weer top. De spreeksessie was heel interessant.

Renée De Cock

Samen Netwerken was weer zeer goed georganiseerd op een gezellige locatie met lekker eten en drinken. De spreker was interessant, deze coaching sessie heeft mijn ogen geopend. Top!

Mathias Verbist

De spreeksessie over SEO was heel interessant voor mij. Myriam is ook een leuke docent! Ook de rest was dik in orde, van de locatie en het eten en drinken tot de groep medenetwerkers. Samen Netwerken is dus over de hele lijn volledig geslaagd voor mij!

Renée De Cock

Samen Netwerken was super, echt de moeite. Het was een goed gevulde, gezellige avond op een mooie locatie. Alles was piekfijn georganiseerd. De groep deelnemers was net goed qua grootte om iedereen eens te spreken, en het was een gevarieerde groep ondernemers! Over het eten en drinken kan ik maar één ding zeggen: Wauw! 😀

Myriam Beeckman

Samen Netwerken was weer top. Heel informatief en ik heb ook super lekker gegeten, dat was 10000% in orde.

Ozan Cakin

Leigh en Lana organiseerden een fijn netwerkevent met een open sfeer. Ik heb verschillende boeiende gesprekken gehad, en tussendoor natuurlijk lekker gegeten. Ook de sessie over SEO was interessant voor mij.

Sabin Van Roy

Samen Netwerken was prima. Er mocht wat meer tijd zijn om te netwerken, de spreeksessie duurde iets te lang vond ik.

Glenn Nuytemans

Samen Netwerken was goed georganiseerd op een toffe locatie met lekker eten en drinken. De materie die aan bod kwam was nieuw en interessant voor mij. Het was een gevarieerde avond met leuke, nieuwe contacten.

Mathias Verbist

Samen Netwerken is een kleinschalig netwerkevent, maar zeker en vast gezellig, warm en verzorgd. De spreeksessie was interessant, maar duurde voor mij iets te lang. De groep ondernemers mocht voor mij gevarieerder.

Ilse Dieltjens

Het was een mooie eerste Samen Netwerken met een leuke variatie in het programma. Ik werd fijn onthaald op een toffe locatie. De sprekers waren aangenaam en hun materie absoluut interessant. Er was ook voldoende pauze tussendoor om te netwerken.

Dana Calus
D&A

Samen Netwerken bracht een mooie groep ondernemers uit gevarieerde sectoren samen op een fijne locatie. De avond was een goede afwisseling tussen netwerken en spreeksessies. Deze spreeksessies waren interessant, ook al was nog niet alles van toepassing op mijn bedrijf. Heel goed georganiseerd. Dankjewel Lana & Leigh voor de boeiende avond!

Evi Vandewalle

Samen Netwerken was fantastisch!

Annelies Frison

Samen Netwerken krijgt van mij een 10 op 10! Alles was super, ook het eten was super lekker. Het was een fijne avond, zeker na Covid-19.

Ozan Cakin

Goed, tof, lekker, leuke contacten. Kortom, Samen Netwerken was top!

Annaick Van de Pol

Samen Netwerken was een avond vol fijne mensen en aangename trainingen. De locatie was top en het eten was lekker.

Mathias Verbist
top