Samen Netwerken

Samen Netwerken

Op donderdag 27 april ben je van harte welkom op de derde editie van Samen Netwerken! Deze keer gaan we netwerken in Beerzel (Putte).

Maak op een laagdrempelige en leuke manier kennis met interessante mede-ondernemers en leer terwijl nog wat bij dankzij de boeiende coaching sessie van business coach Hannelore Verheyen.

Programma

• 18u00: Ontvangst met aperitief

• 18u15: Netwerken en voorgerechtjes

• 19u00: Business coaching sessie door Hannelore Verheyen: Het belang van positionering voor je bedrijf en je marketingstrategie

• 20u00: Netwerken en hoofdgerechtjes

• 21u30: Dessert

• 22u30: Einde

 

Gastspreker Hannelore Verheyen

Hannelore Verheyen is het gezicht achter Boostways Coaching. Boostways helpt ambitieuze ondernemers met de groei van hun bedrijf.

Eén van de Boostways geboden is “Betrokken en bereikbaar”. Hier weet je dus dat je geen nummer of niet zomaar de zoveelste klant bent. Je wordt er bijgestaan door persoonlijke feedback en een bereikbare coach.

Hannelore deelt graag haar kennis en expertise die ze haalde uit haar carrière in het bedrijfsleven. Ze werkte 10 jaar bij topbedrijven zoals Proximus en L’Oréal en brengt nu deze kennis naar Samen Netwerken.

Hannelore komt de Samen Netwerkers alles vertellen over het belang van positionering voor je bedrijf en je marketingstrategie. Het is een van haar stokpaardjes. Want al wie succesvol wil ondernemen, moet liefst vanaf het begin een duidelijke positie innemen.

Positionering, euh…? Positionering betekent kortom welke plek op de markt jij inneemt met jouw bedrijf en wat jou onderscheidt van de concurrentie. Dit cruciaal onderdeel van een bedrijfsstrategie is zowel voor beginnende ondernemers als voor grotere bedrijven belangrijk. Allereerst om meteen met een vliegende start de juiste potentiële klanten aan te spreken. Maar ook naarmate je bedrijf groeit, is het nodig om je positionering te herzien of te verfijnen.

Wil jij ook alles te weten komen over positionering en prijszetting en hoe je alles in lijn brengt om meer en consistenter klanten aan te trekken? Zorg dan dat je erbij bent op de derde editie van Samen Netwerken op donderdag 27 april 2023.

Locatie

Iverans

We gaan netwerken in Iverans, een gezellige brasserie in het landelijke Beerzel (Putte).

Je zal verwend worden door een heerlijk walking dinner, met enkele voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en dessert.

Adres: Zilverberklaan 10, 2580 Beerzel (Putte)
Er is een kleine parking vlak voor de deur, maar ook ruim voldoende parkeerplaats bij de buren R.S. Corsica.

Samen Netwerken in brasserie Iverans in Beerzel Putte

Ticket

Kom een hele avond netwerken, bijleren, eten en drinken voor de mooie prijs van 99 euro.

Wat de Samen Netwerkers vonden over de vorige edities:

De spreeksessie over SEO was heel interessant voor mij. Myriam is ook een leuke docent! Ook de rest was dik in orde, van de locatie en het eten en drinken tot de groep medenetwerkers. Samen Netwerken is dus over de hele lijn volledig geslaagd voor mij!

Renée De Cock

Samen Netwerken was super, echt de moeite. Het was een goed gevulde, gezellige avond op een mooie locatie. Alles was piekfijn georganiseerd. De groep deelnemers was net goed qua grootte om iedereen eens te spreken, en het was een gevarieerde groep ondernemers! Over het eten en drinken kan ik maar één ding zeggen: Wauw! 😀

Myriam Beeckman

Samen Netwerken was weer top. Heel informatief en ik heb ook super lekker gegeten, dat was 10000% in orde.

Ozan Cakin

Leigh en Lana organiseerden een fijn netwerkevent met een open sfeer. Ik heb verschillende boeiende gesprekken gehad, en tussendoor natuurlijk lekker gegeten. Ook de sessie over SEO was interessant voor mij.

Sabin Van Roy

Samen Netwerken was prima. Er mocht wat meer tijd zijn om te netwerken, de spreeksessie duurde iets te lang vond ik.

Glenn Nuytemans

Samen Netwerken was goed georganiseerd op een toffe locatie met lekker eten en drinken. De materie die aan bod kwam was nieuw en interessant voor mij. Het was een gevarieerde avond met leuke, nieuwe contacten.

Mathias Verbist

Samen Netwerken is een kleinschalig netwerkevent, maar zeker en vast gezellig, warm en verzorgd. De spreeksessie was interessant, maar duurde voor mij iets te lang. De groep ondernemers mocht voor mij gevarieerder.

Ilse Dieltjens

Het was een mooie eerste Samen Netwerken met een leuke variatie in het programma. Ik werd fijn onthaald op een toffe locatie. De sprekers waren aangenaam en hun materie absoluut interessant. Er was ook voldoende pauze tussendoor om te netwerken.

Dana Calus
D&A

Samen Netwerken bracht een mooie groep ondernemers uit gevarieerde sectoren samen op een fijne locatie. De avond was een goede afwisseling tussen netwerken en spreeksessies. Deze spreeksessies waren interessant, ook al was nog niet alles van toepassing op mijn bedrijf. Heel goed georganiseerd. Dankjewel Lana & Leigh voor de boeiende avond!

Evi Vandewalle

Samen Netwerken was fantastisch!

Annelies Frison

Samen Netwerken krijgt van mij een 10 op 10! Alles was super, ook het eten was super lekker. Het was een fijne avond, zeker na Covid-19.

Ozan Cakin

Goed, tof, lekker, leuke contacten. Kortom, Samen Netwerken was top!

Annaick Van de Pol

Samen Netwerken was een avond vol fijne mensen en aangename trainingen. De locatie was top en het eten was lekker.

Mathias Verbist
top