Samen Netwerken editie 3 27/04/2023

Samen Netwerken editie 3 (27/04/2023)

Op donderdag 27 april 2023 vond de derde editie van Samen Netwerken plaats. Een fijne groep van 18 ondernemers kwamen samen in Iverans in Beerzel. Het netwerken wisselden we af met lekker eten en een boeiende coaching sessie over marktpositionering door Elize van Boostways.

Wat de Samen Netwerkers ervan vonden

De sfeer zat goed op deze gezellige locatie met aangename mensen! Het eten was weer top. De spreeksessie was heel interessant.

Renée De Cock

Samen Netwerken was weer zeer goed georganiseerd op een gezellige locatie met lekker eten en drinken. De spreker was interessant, deze coaching sessie heeft mijn ogen geopend. Top!

Mathias Verbist

Sfeerbeelden

Gastspreker Elize Baron

Elize Baron is marketing expert bij Boostways. Boostways helpt ambitieuze ondernemers met de groei van hun bedrijf.

Elize kwam haar kennis en expertise delen over het belang van positionering voor je bedrijf en je marketingstrategie. Voor Elize is het duidelijk: al wie succesvol wil ondernemen, moet liefst vanaf het begin een duidelijke positie innemen.

Positionering, euh…? Positionering betekent kortom welke plek op de markt jij inneemt met jouw bedrijf en wat jou onderscheidt van de concurrentie. Dit cruciaal onderdeel van een bedrijfsstrategie is zowel voor beginnende ondernemers als voor grotere bedrijven belangrijk. Allereerst om meteen met een vliegende start de juiste potentiële klanten aan te spreken. Maar ook naarmate je bedrijf groeit, is het nodig om je positionering te herzien of te verfijnen.

Elize kwam de Samen Netwerkers bijleren over positionering en prijszetting en hoe zij alles in lijn kunnen brengen om meer en consistenter klanten aan te trekken. De Samen Netwerkers waren geboeid van begin tot einde en hadden na afloop weer heel wat ideeën voor hun bedrijf.

top