Samen Netwerken editie 2 25/10/2022

Samen Netwerken editie 2 25/10/2022

Samen Netwerken editie 2 (25/10/2022)

Op dinsdag 25 oktober 2022 vond de tweede editie van Samen Netwerken plaats. Een fijne groep van 20 ondernemers kwamen samen in Club 30 in Lier. Het netwerken wisselden we af met lekker eten en een coaching sessie over zoekmachineoptimalisatie van SEO-copytrainer Myriam Beeckman.

Gastspreker Myriam Beeckman

Myriam Beeckman is SEO-expert en copywriter. Ze geeft SEO-copytraining aan gebeten ondernemers. SEO, of zoekmachineoptimalisatie, iets met Google en zoekwoorden en metateksten weten de meeste ondernemers. Yep, onder andere!

Kort gezegd is SEO de kunst om met je website zo hoog mogelijk te scoren in Google, zodat je steeds meer mensen bereikt en de juiste klanten betovert met je website. Zónder te betalen! En dat kwam Myriam allemaal uit de doeken doen voor de Samen Netwerkers.

Ze kwam de netwerkers de basisbeginselen van SEO uitleggen en demonstreren. In heldere mensentaal met een tikkeltje magie. Want da’s waar authentiek ondernemen om draait, vindt ze. Ze toonde onder andere hoe een kleine en/of jonge website ook maximaal zichtbaar kon zijn en hoe goed (of slecht) de websites van de Samen Netwerkers nu scoorden.

Wat de Samen Netwerkers ervan vonden

De spreeksessie over SEO was heel interessant voor mij. Myriam is ook een leuke docent! Ook de rest was dik in orde, van de locatie en het eten en drinken tot de groep medenetwerkers. Samen Netwerken is dus over de hele lijn volledig geslaagd voor mij!

Renée De Cock

Samen Netwerken was super, echt de moeite. Het was een goed gevulde, gezellige avond op een mooie locatie. Alles was piekfijn georganiseerd. De groep deelnemers was net goed qua grootte om iedereen eens te spreken, en het was een gevarieerde groep ondernemers! Over het eten en drinken kan ik maar één ding zeggen: Wauw! 😀

Myriam Beeckman

Samen Netwerken was weer top. Heel informatief en ik heb ook super lekker gegeten, dat was 10000% in orde.

Ozan Cakin

Leigh en Lana organiseerden een fijn netwerkevent met een open sfeer. Ik heb verschillende boeiende gesprekken gehad, en tussendoor natuurlijk lekker gegeten. Ook de sessie over SEO was interessant voor mij.

Sabin Van Roy

Samen Netwerken was prima. Er mocht wat meer tijd zijn om te netwerken, de spreeksessie duurde iets te lang vond ik.

Glenn Nuytemans

Samen Netwerken was goed georganiseerd op een toffe locatie met lekker eten en drinken. De materie die aan bod kwam was nieuw en interessant voor mij. Het was een gevarieerde avond met leuke, nieuwe contacten.

Mathias Verbist

Samen Netwerken is een kleinschalig netwerkevent, maar zeker en vast gezellig, warm en verzorgd. De spreeksessie was interessant, maar duurde voor mij iets te lang. De groep ondernemers mocht voor mij gevarieerder.

Ilse Dieltjens

Sfeerbeelden

top