Samen Netwerken editie 1 26/04/2022

Samen Netwerken editie 1 26/04/2022

Samen Netwerken editie 1 (26/04/2022)

Op dinsdag 26 april 2022 vond de allereerste editie van Samen Netwerken plaats. Een fijne groep van 30 ondernemers kwamen samen in bistro Maginique in Heist-op-den-Berg. Het netwerken wisselden we af met lekker eten en coaching sessies van Ilse Dieltjens en Sven Saerens.

Gastspreker Ilse Dieltjens

Ilse Dieltjens is financial business coach, spring-in’t-veld en de eerste Belgische Profit First Professional. Ze is ook co-auteur van de Vlaamse editie van het Profit First boek, founder van de Meer Winst Academie en al vijftien jaar KMO expert in sales, marketing en financiën. Ze is enthousiast en rechtuit en weet als geen ander ondernemers te inspireren en motiveren om “vet veel geld” te verdienen.

Ilse kwam de Samen Netwerkers een sjot onder hun gat geven over hun cashflow en geld. Het is en blijft een punt waar veel ondernemers moeilijkheden mee blijven hebben. Luchtig, speels en zonder gedoe gaf Ilse hands-on tips over hoe je op korte tijd definitief je geld een kader geeft:
• Waarom het essentieel is dat je je geld in je hoofd al hebt uitgegeven terwijl het er nog niet is.
• Hoe je door vijf minuten per dag met je cijfers bezig te zijn je omzet met 10% laat stijgen.
• Die ene to do die je als ondernemer moet kennen om eindelijk vet veel geld te verdienen.

Samen netwerken met Ilse Dieltjens
Samen netwerken met Sven Saerens

Gastspreker Sven Saerens

Sven Saerens is professional EOS implementer. EOS staat voor Entrepreneurial Operating System en helpt jou met strategie en groei voor je bedrijf.

Sven kwam een krachtige, inspirerende workshop geven waarin hij de Samen Netwerkers kennis liet maken met de EOS Six Key Components van een succesvol bedrijf.

EOS is interessant voor elke ondernemer die worstelt met:
• Gebrek aan controle over tijd, de markten of zijn/haar bedrijf.
• Mensen die niet luisteren, begrijpen of doorzetten.
• Winst die inconsistent en/of niet genoeg is.
• Er is groei, maar geen doorbraak naar het volgende niveau.
• Quick fixes brengen weinig verandering, met frustraties als gevolg.

Wat de Samen Netwerkers ervan vonden

Het was een mooie eerste Samen Netwerken met een leuke variatie in het programma. Ik werd fijn onthaald op een toffe locatie. De sprekers waren aangenaam en hun materie absoluut interessant. Er was ook voldoende pauze tussendoor om te netwerken.

Dana Calus
D&A

Samen Netwerken bracht een mooie groep ondernemers uit gevarieerde sectoren samen op een fijne locatie. De avond was een goede afwisseling tussen netwerken en spreeksessies. Deze spreeksessies waren interessant, ook al was nog niet alles van toepassing op mijn bedrijf. Heel goed georganiseerd. Dankjewel Lana & Leigh voor de boeiende avond!

Evi Vandewalle

Samen Netwerken was fantastisch!

Annelies Frison

Samen Netwerken krijgt van mij een 10 op 10! Alles was super, ook het eten was super lekker. Het was een fijne avond, zeker na Covid-19.

Ozan Cakin

Goed, tof, lekker, leuke contacten. Kortom, Samen Netwerken was top!

Annaick Van de Pol

Samen Netwerken was een avond vol fijne mensen en aangename trainingen. De locatie was top en het eten was lekker.

Mathias Verbist

Sfeerbeelden

top