Recensies

Recensies

Ster-score:

Klanten gaven Samen Ondernemen gemiddeld 4.9 op 5 sterren, gebaseerd op 32 beoordelingen.


Laat ons weten wat jij van Samen Ondernemen vindt:

Strong Testimonials formulier inzending spinner.
waardering velden

Lees hier wat anderen zeiden over Samen Ondernemen:

Er was een leuke sfeer en de locatie was top. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen.

Jill Van Eecke
6 maart 2024

Eén woord: TOP!

Johan Huygh
6 maart 2024

Een heel toffe manier om te netwerken, altijd met interessante gastsprekers. De locatie en het eten waren weer heel goed gekozen. Prima!

Monique Verreydt
6 maart 2024

Samen Netwerken was weer super goed en tof. Alles was perfect.

Glenn Nuytemans
6 maart 2024

Ik ben elke keer van de partij en het is steeds leuk en gezellig netwerken. Er zijn ook altijd nieuwe netwerkers bij, dat maakt het leuk en de groep gevarieerd.

Deborah De Beul
6 maart 2024

Samen Netwerken was fijn, gemoedelijk, laagdrempelig, divers… Kortom leuk! De spreeksessie was een interactieve workshop, het was tof dat we erbij betrokken werden.

Vicky Tops
6 maart 2024

Leigh en Lana zijn heel warme en authentieke mensen. Hun netwerk event was professioneel maar toch gezellig. Perfect! De spreeksessie was echt een meerwaarde, hier kan ik mee aan de slag.

Leen Luykx
6 maart 2024

Samen Netwerken was zeer positief en verbindend op een mooie en goed gelegen locatie. De groep netwerkers was perfect van grootte. Prima!

Ingrid Ledez
6 maart 2024

Er was een open sfeer en een goede mix van mensen. Het eten was lekker en veel. Sarah’s coaching sessie over social media was super interessant.

Charlotte Forrier
4 oktober 2023

Knap event. De locatie was gezellig, het eten super lekker en de materie van de spreeksessie was voor iedere ondernemer bruikbaar. Er mocht misschien meer bewerkstelligd worden dat er met iedereen gebabbeld kon worden.

Ilse Van Tongerloo
16 september 2023

Alles was prima. De spreker was zeer interessant en had het over zaken die elke ondernemer aangaan.

Rudy Ruts
16 september 2023

Samen Netwerken was leuk, verzorgd en gemoedelijk. Alles was dik in orde.

Katrin De Preter
16 september 2023

Samen Netwerken is een heel goed concept met een mix van netwerken, lekker eten en een inspirerende spreker. De avond is voorbij gevlogen.

Monique Verreydt
16 september 2023

Gezellig, interessant, lekker eten. Het was echt fijn. De materie van de spreeksessie was zeer interessant, mijn ogen gingen open.

Deborah De Beul
16 september 2023

Samen Netwerken was een aangenaam event. Het was laagdrempelig om met meerdere mensen te connecteren.

Daniel Coppens
16 september 2023

De sfeer was rustig en gemoedelijk. Het was heel interessant om van totaal andere sectoren te leren.

Dries Dierckx
16 september 2023

De groep was zeer fijn en gevarieerd, ik heb leuke connecties gelegd. De locatie was mooi en aangenaam, het eten lekker en de spreker interessant. Alles was top!

Steffie Janssens
16 september 2023

De sfeer zat goed op deze gezellige locatie met aangename mensen! Het eten was weer top. De spreeksessie was heel interessant.

Renée De Cock
27 april 2023

Samen Netwerken was weer zeer goed georganiseerd op een gezellige locatie met lekker eten en drinken. De spreker was interessant, deze coaching sessie heeft mijn ogen geopend. Top!

Mathias Verbist
27 april 2023

De spreeksessie over SEO was heel interessant voor mij. Myriam is ook een leuke docent! Ook de rest was dik in orde, van de locatie en het eten en drinken tot de groep medenetwerkers. Samen Netwerken is dus over de hele lijn volledig geslaagd voor mij!

Renée De Cock
25 oktober 2022

Samen Netwerken was super, echt de moeite. Het was een goed gevulde, gezellige avond op een mooie locatie. Alles was piekfijn georganiseerd. De groep deelnemers was net goed qua grootte om iedereen eens te spreken, en het was een gevarieerde groep ondernemers! Over het eten en drinken kan ik maar één ding zeggen: Wauw! 😀

Myriam Beeckman
25 oktober 2022

Samen Netwerken was weer top. Heel informatief en ik heb ook super lekker gegeten, dat was 10000% in orde.

Ozan Cakin
25 oktober 2022

Leigh en Lana organiseerden een fijn netwerkevent met een open sfeer. Ik heb verschillende boeiende gesprekken gehad, en tussendoor natuurlijk lekker gegeten. Ook de sessie over SEO was interessant voor mij.

Sabin Van Roy
25 oktober 2022

Samen Netwerken was prima. Er mocht wat meer tijd zijn om te netwerken, de spreeksessie duurde iets te lang vond ik.

Glenn Nuytemans
25 oktober 2022

Samen Netwerken was goed georganiseerd op een toffe locatie met lekker eten en drinken. De materie die aan bod kwam was nieuw en interessant voor mij. Het was een gevarieerde avond met leuke, nieuwe contacten.

Mathias Verbist
25 oktober 2022

Samen Netwerken is een kleinschalig netwerkevent, maar zeker en vast gezellig, warm en verzorgd. De spreeksessie was interessant, maar duurde voor mij iets te lang. De groep ondernemers mocht voor mij gevarieerder.

Ilse Dieltjens
25 oktober 2022

Het was een mooie eerste Samen Netwerken met een leuke variatie in het programma. Ik werd fijn onthaald op een toffe locatie. De sprekers waren aangenaam en hun materie absoluut interessant. Er was ook voldoende pauze tussendoor om te netwerken.

Dana Calus
D&A
28 april 2022

Samen Netwerken bracht een mooie groep ondernemers uit gevarieerde sectoren samen op een fijne locatie. De avond was een goede afwisseling tussen netwerken en spreeksessies. Deze spreeksessies waren interessant, ook al was nog niet alles van toepassing op mijn bedrijf. Heel goed georganiseerd. Dankjewel Lana & Leigh voor de boeiende avond!

Evi Vandewalle
27 april 2022

Samen Netwerken was fantastisch!

Annelies Frison
27 april 2022

Samen Netwerken krijgt van mij een 10 op 10! Alles was super, ook het eten was super lekker. Het was een fijne avond, zeker na Covid-19.

Ozan Cakin
27 april 2022

Goed, tof, lekker, leuke contacten. Kortom, Samen Netwerken was top!

Annaick Van de Pol
26 april 2022

Samen Netwerken was een avond vol fijne mensen en aangename trainingen. De locatie was top en het eten was lekker.

Mathias Verbist
26 april 2022

 
top